Politica de livrare a produselor
Asociația Sprijin pentru Comunitatea Ucraineană se obligă sa livreze bunurile către Cumpărător prin intermediul companiilor de curierat agreate sau a mijloacelor de transport ale Asociației Sprijin pentru Comunitatea Ucraineană sau în sistem de rezervare în magazin .

Livrarea bunurilor se face doar pe teritoriul României.

Livrarea produselor se poate face într-un interval de minimum 48 ore și maximum 60 de zile, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii.

Termenele de livrare sunt afișate pe website la fiecare produs si variază în funcție de produs. În cazul în care nu poate executa Contractul, din cauza faptului că produsul nu este/nu mai este disponibil, Asociația Sprijin pentru Comunitatea Ucraineană va informa Cumpărătorul despre această indisponibilitate, urmând ca sumele de bani achitate de către Cumpărător pentru produsul sau serviciul indisponibil să fie rambursate în termen de maximum 30 de zile calendaristice.

Cumpărătorul are obligația să desfacă și să verifice din punct de vedere cantitativ și calitativ coletele, pe baza etichetării acestora, să desfacă și să verifice, integritatea coletelor fragile precum și a componentelor fragile ambalate (de ex., piese din sticla) și să aducă la cunoștinta Asociației Sprijin pentru Comunitatea Ucraineană orice nereguli, în cel mai scurt timp, dar nu mai mult de 48 de ore de la livrare.

Cumpărătorul are dreptul să nu accepte bunurile livrate în cazul în care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate în pagina produsului. În acest caz, Asociația Sprijin pentru Comunitatea Ucraineană își asumă responsabilitatea aducerii produselor la conformitate cu detaliile din pagina produsului.

Cumpărătorul va intra în proprietatea bunurilor după efectuarea plății, programarea livrării și semnarea documentului de transport.

De asemenea, consumatorul are dreptul de retur a produselor în termen de 14 zile de la achiziționarea acestora.

Relațiile contractuale dintre părti sunt guvernate de legea română. Orice litigiu ivit între Asociația Sprijin pentru Comunitatea Ucraineană și Cumpărător generat de livrarea produselor și care nu poate fi rezolvat pe cale amiabilă va fi trimis spre soluționare instanțelor competente.

Politica de retur/anularea comenzilor Asociația Sprijin pentru Comunitatea Ucraineană oferă Cumpărătorului serviciul de returnare al produselor conform politicii interne și a legislației în vigoare. Asociația Sprijin pentru Comunitatea Ucraineană își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.

Potrivit legislației în vigoare, Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Asociației Sprijin pentru Comunitatea Ucraineană că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, cu suportarea integrală a cheltuielilor de returnare.

Cumpărătorul este informat asupra faptului că, în cazul în care produsele a căror returnare prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice, electrice sau de orice altă natură sau, după caz, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, Asociația Sprijin pentru Comunitatea Ucraineană își rezervă dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

Produsele trebuie returnate în starea de produs nou și însoțite de toate accesoriile (inclusiv elementeșe livrate cu produsul pentru montajul si instalarea acestuia), documentele originale (factura fiscală, bon fiscal, fișă tehnică, manual de utilizare, certificat de garanție etc), bine și corespunzător ambalate și protejate pentru transport.

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 30 de zile de la data solicitării returului, prin aceeași metodă de plată sau printr-o alta metoda agreata de Asociația Sprijin pentru Comunitatea Ucraineană și care asigură restituirea integrală a prețului achitat.

Relațiile contractuale dintre părti sunt guvernate de legea română. Orice litigiu ivit între Asociația Sprijin pentru Comunitatea Ucraineană și Cumpărător generat de returnarea produselor și care nu poate fi rezolvat pe cale amiabilă va fi trimis spre soluționare instanțelor competente.

Pentru obținerea detaliilor suplimentare, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa info@helpukrainians.ro.