Partenerii Noștri

DAMEN Galați: Sub motto-ul "One Damen - One Family", una dintre cele mai mari companii de construcții navale din lume, nu a rămas indiferentă și a contribuit la siguranța membrilor săi de familie, care include și colegii ucraineni. Practic, Damen Shipyards Galați a fost una dintre primele entități care a contribuit la Centrul Comunitar Galați și la fondarea asociației HelpUkrainians.

Când izbucnește o criză, CORE răspunde imediat pentru a umple golurile, mobilizează resurse și stabilește încredere și colaborare în comunități pentru a le împuternici să rupă ciclurile perene de vulnerabilitate. CORE se concentrează pe echitate, aducând ajutor direct celor care au cea mai mare nevoie de el. Și ei au spus "DA" și ucrainenilor, prin intermediul asociației noastre.

Fundația Comunitară Galați este o organizație non-guvernamentală și non-profit care încurajează inițiatorii comunitari să își asume responsabilitatea comună de a transforma Galați într-un oraș din care nu ai vrea să pleci niciodată. De această dată, Fundația Comunitară Galați a contribuit și a mobilizat resurse din Galați pentru a ajuta la dezvoltarea asociației HelpUkrainians.

Inspirat de iubirea generoasă și exemplul lui Iisus Hristos, Serviciul Iezuit pentru Refugiați (JRS) este o organizație catolică internațională cu misiunea de a însoți, servi și pleda în numele refugiaților și altor persoane forțate să se deplaseze, astfel încât aceștia să se poată vindeca, învăța și își pot determina propriul viitor. Și nu au făcut excepție în cazul ucrainenilor ajutați de Asociația HelpUkrainians.

Stichting Damen Helpt reprezintă fundația DAMEN SHIPYARDS și motivul pentru care astăzi fundația asociației HelpUkrainians și-a deschis ușile pentru a oferi sprijin ucrainenilor cazați în Galați, România.